PARTICIPA!

Per a participar a Soundie Music Vídeo Awards has d'omplir els camps especificats al formulari

Si us plau, no oblidis completar-los. Bona sort!

*Si el teu segell Discogràfic forma part d'una Associació de Segells Independents indica aquí a quin.

*Soundie VMA 2019 només accepta vídeos musicals oficials llançats des del 8 d'octubre de 2018 fins al 7 d'octubre de 2019. No s'acceptaran altres vídeos musicals que no siguin oficials o que no s'hagin publicat entre aquestes dates.

Seleccioni les categories de participació

Selecciona 3 categories

* Millor videoclip internacional- Només s'acceptaran videoclips d'artistes de fora del territori nacional (Espanya)
* Millor videoclip nacional- Només s'acceptaran videoclips d'artistes del territori nacional (Espanya)
* Millor videoclip d'un artista de Catalunya- Per a garantir una millor avaluació de la candidatura, es recomana que els artistes del territori català marquin aquesta opció. IMPORTANT: no s'acceptaran candidatures que s'hagin presentat a les categories Millor videoclip nacional i Millor videoclip d'un artista de Catalunya, s'ha de triar una de les dues.

*** Només es podrà seleccionar una d'aquestes tres categories principals. Per a millorar la valoració dels treballs audiovisuals, és altament recomanable revisar si compleix amb els requisits estipulats en les bases del concurs per a presentar-se a la resta de categories disponibles (veure desplegables).


Espera, necessitem la teva col·laboració!

Estem realitzant un estudi sobre el mercat del videoclip de l’any 2018 per a ajudar a entendre aquest sector i aportar les eines necessàries per a impulsar i visibilitzar els nous talents. Per això, si ets una productora, necessitem que ens expliquis una mica més sobre el teu projecte.

La informació es farà servir per a elaborar un directori de productores de videoclips, que farem visible al web. Les dades més sensibles (facturació, nombre de videoclips realitzats, etc) no es faràn públiques i només s'utilitzaran per a elaborar informes i estadístiques generals, de les quals també us informarem. Per a qualsevol pregunta, si us plau, contacta amb info@soundie.com. No són camps obligatoris, però sí necessaris per a poder tenir un retrat del sector.

Facturació del 2018. Aquesta informació s'utilitzarà únicament amb finalitats de recerca i no serà pública sota cap circumstància.

Com vas conèixer el festival Soundie Music Awards? Volem que el vostre talent i la nostra passió pel món del videoclip arribi a tot arreu

Ara sí, ja pots presentar la teva proposta. Moltes gràcies!

Accepto els termes i condicions de privacitat

Copyright 2018 Soundie. All rights reserved