PONÈNCIES

PONÈNCIES

LAB ULULE

El Crowdfunding Lab és una sessió per descobrir com el finançament participatiu pot ajudar a creadors i artistes a fer realitat els seus projectes. Presentarem les claus per llançar una campanya de crowdfunding, trucs per augmentar les teves possibilitats d’èxit i errors que no has de cometre. Veurem exemples de bandes de música que han aconseguit finançar els seus àlbums de música, els seus videoclips i les seves gires de concerts amb una campanya de crowdfunding. Comptarem amb la participació del grup Las Tope Dramáticas, que explicaran de primera mà la campanya de crowdfunding que van llançar per finançar el seu primer disc i compartiran la seva experiència sobre com van connectar amb la seva comunitat i van donar a conèixer el seu projecte. Vine a descobrir el que ningú t’ha explicat sobre el crowdfunding i inspira’t amb exemples de gent que, com tu, vol donar vida a les seves idees.

ULULE_marta antunez_red (1)

Marta Antúnez

Marta Antúnez és General Manager d’Ulule a Espanya, Ulule és la major plataforma de crowdfunding de recompenses a Europa amb més de 20.000 projectes finançats per més de 87 milions d’euros. La Marta té més 12 anys d’experiència en Management, Operacions i Estratègia i ha co-fundat 2 start-ups en el sector online. Marta és mentora d’emprenedors a ESADECREAPOLIS, La Salle Technova i Founder Institute. Va estudiar enginyeria química a l’ETSEIB (UPC) i té un MBA per INSEAD.

Perfil TopeDramaticas (1)

Las Tope Dramáticas

Les Tope Dramáticas són un grup d’electro pop proper, del dia a dia, amb el qual et sentiràs identificat o identificada. Les seves lletres parlen de coses normals i quotidianes. La seva música es descriu com a molt divertida i bailable. Ells estaran amb Ulule per parlar de la seva experiència com a artistes independents i com dur a terme un projecte de crowdfunding amb èxit

LYONA

Lyona, una grande entre las directoras de videoclips de nuestro país regresa a Soundie Music Video Awards, esta vez para hacer una ponencia. Una ponencia en donde presentará sus último proyectos y que explicará los entresijos de cómo convertirse en un referente dentro del sector del videoclip.

Lyona (nom artístic de Marta Puig, Esparreguera, 1979) és realitzadora de videoclips. Va estudiar cinema a l’ESCAC i es va especialitzar en direcció. Des de llavors ha realitzat més de setanta videoclips per a bandes com Love of Lesbian, Amaral, Leiva, Sidonie, Lori Meyers, Zahara o The New Raemon, entre d’altres. Combina els videoclips amb la publicitat i la il·lustració, fins ara ha publicat un total de 9 llibres. Actualment està escrivint el seu primer llargmetratge, un musical.