Sessió de Networking

El dia 20 d’octubre Soundie oferirà un dia de jornada professional entorn al sector de la indústria musical i audiovisual del país. Per això, hem organitzat diverses activitats entre elles una sessió de networking oberta als professionals del sector (activitat gratuïta, prèvia inscripció).

La sessió de networking comptarà amb la col·laboració d’un professional especialitzat que dinamitzarà la sessió amb diverses activitats perquè l’objectiu del networking llanci els seus fruits i que tots els que formen part del sector i que assisteixin a la sessió, puguin intercanviar impressions sobre els seus projectes amb la finalitat de generar negoci entre ells.

La sessió de networking començarà el divendres 20 d’octubre a les 20:30h

Ja pots participar en aquesta sessió de Networking emplenant tots els camps obligatoris.

Per confirmar la teva assistència et farem arribar un email amb tota la informació que necessites.

Jordi Alegre Rubió

Dinamitzador del Networking

Director d’Odder Bright – l’organització de joves talents més gran d’Espanya – encarregat de donar visibilitat als projectes i joves amb talent. Expert en oratòria, guanyador d’una edició de la Lliga de Debat de la Xarxa Vives; presentador en diferents esdeveniments celebrats amb el sector privat i amb el sector públic. Col·laborador en programes de ràdio universitària i diferents projectes comunicatius de radio i televisió. Mentor en esdeveniments enfocats a la presentació de startups.