SOUNDIE 2018

El passat 11 de novembre del 2018 es va celebrar a L’Antiga Fàbrica Estrella Damm Barcelona la tercera Edició del Soundie Music Vídeo Awards, el Festival Internacional de Videoclips de Barcelona.

Un any més, Soundie va oferir una jornada dedicada a la creativitat, la innovació i la reflexió, amb el videoclip com a format protagonista. Un esdeveniment marcat per actuacions, speed meetings, ponències, networking, masterclasses i premis a nous talents. Durant l’esdeveniment es van entregar 14 premis diferents amb un valor de 12.500€—D’aquesta xifra, 6.000€ van ser premis en metàl·lic i els altres 6.500€ eren serveis per a les produccions audio visuals.

Soundie’18 va donar la benvinguda a més de 1.000 visitants, superant xifres d’edicions anteriors.

El festival va rebre un gran suport per part d’entitats afins al sector creatiu, com a WIN (Worldwide Independent Network), Fundación SGAE, UFI (Unión fonográfica Independiente), ARC (Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya), APECAT (Associació de Productors Catalans), PAF (Productors Associats Fonografics), MIM (Mujeres de la Industria Musical), Cases de la Mùsica, MEI; i de mitjans com Mondosonoro, Enderrock i Scanner FM; així com empreses col·laboradores com SAE Institute Videolab, i artistes de renom (Sidonie), professionals i empreses del sector, entre molts altres.

En les seves primeres edicions, Soundie ha generat una gran xifra de candidatures i un creixent interès, tant pels participants com el públic, que van participar activament i van intercanviar visions en totes les sessions.

Soundie Music Vídeo Awards va néixer l’any 2016 com a esdeveniment internacional dedicat al videoclip a Espanya- fins a aquell moment no existia al nostre país- que competís amb els reconeguts festivals d’Alemanya, Regne Unit o els EUA. El 2018 es va consolidar com a escenari de naixement de nous projectes audiovisuals; creacions sorgides de la col·laboració de l’equip de professionals que es van trobar i van participar en les activitats organitzades pel festival.

SOUNDIE 2016 EN XIFRES

1.300

VIDEOCLIPS PRESENTATS

899

VIDEOCLIPS INTERNACIONALS

12.500

€ REPARTITS EN 10 PREMIS

1.000

ENTRADES DESCARREGADES

JURAT PROFESSIONAL

CARMEN ZAPATA - ASACC
MARTA SALICRÚ - TIMEOUT BARCELONA
PALOMA ZAPATA - DIRECTORA DE CINEMA
MARÍA BLAY - FUNDADORA DE LIZARDQUEEN

PROGRAMA

CONFERÈNCIES
WORKSHOPS
SPEED MEETINGS
SHOWCASES

ACTUACIONS

ANIMAL
MARÍA RODÉS
SUU
CHALART 58 ft. LA MATAH ft. BELÉN NATALÍA
MAVICA

VIDEOCLIPS PRESENTATS

MÉS DE 1.300 VÍDEOS MUSICALS REGISTRATS
899 VIDEOCLIPS INTERNACIONALS
1.100 VIDEOCLIPS CATALANS
1.085 VIDEOCLIPS NACIONALS
Copyright 2018 Soundie. All rights reserved