SOUNDIE 2018

El passat 11 de novembre del 2018 es va celebrar a L’Antiga Fàbrica Estrella Damm Barcelona la tercera Edició del Soundie Music Vídeo Awards, el Festival Internacional de Videoclips de Barcelona.

Un any més, Soundie va oferir una jornada dedicada a la creativitat, la innovació i la reflexió, amb el videoclip com a format protagonista. Un esdeveniment marcat per actuacions, speed meetings, ponències, networking, masterclasses i premis a nous talents. Durant l’esdeveniment es van entregar 14 premis diferents amb un valor de 12.500€—D’aquesta xifra, 6.000€ van ser premis en metàl·lic i els altres 6.500€ eren serveis per a les produccions audio visuals.

Soundie’18 va donar la benvinguda a més de 1.000 visitants, superant xifres d’edicions anteriors.

El festival va rebre un gran suport per part d’entitats afins al sector creatiu, com a WIN (Worldwide Independent Network), Fundación SGAE, UFI (Unión fonográfica Independiente), ARC (Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya), APECAT (Associació de Productors Catalans), PAF (Productors Associats Fonografics), MIM (Mujeres de la Industria Musical), Cases de la Mùsica, MEI; i de mitjans com Mondosonoro, Enderrock i Scanner FM; així com empreses col·laboradores com SAE Institute Videolab, i artistes de renom (Sidonie), professionals i empreses del sector, entre molts altres.

En les seves primeres edicions, Soundie ha generat una gran xifra de candidatures i un creixent interès, tant pels participants com el públic, que van participar activament i van intercanviar visions en totes les sessions.

Soundie Music Vídeo Awards va néixer l’any 2016 com a esdeveniment internacional dedicat al videoclip a Espanya- fins a aquell moment no existia al nostre país- que competís amb els reconeguts festivals d’Alemanya, Regne Unit o els EUA. El 2018 es va consolidar com a escenari de naixement de nous projectes audiovisuals; creacions sorgides de la col·laboració de l’equip de professionals que es van trobar i van participar en les activitats organitzades pel festival.

SOUNDIE 2018 EN XIFRES

1.000

VIDEOCLIPS PRESENTATS

250

VIDEOCLIPS INTERNACIONALS

12.500

€ REPARTITS EN 10 PREMIS

1.000

ENTRADES DESCARREGADES

Copyright 2018 Soundie. All rights reserved