reyes torio

Reyes Torío

@ Artista i DJ

Bilbaïna de pro, Reyes Torío establerta a Barcelona des dels 90 resumeix en la seva persona el concepte de Rock Girl. Fundadora, compositora i cantant de la mítica banda cowpunk DINAMITA PA LOS POLLOS (Disc d’Or 1989), Reyes ha tocat tots els pals musicals possibles. Una de les primeres dj del país en l’emblemàtica Boira d’Amigó, va passar a la producció d’estudi de bandes com Brighton 64, Matamala o Skatalá de Barcelona, així com els anglesos Maroon Town o els francesos Els Ejectés.

L’any 1994 funda la independent Al.leluia Records amb més de 100 referències al mercat i presideix la DiBa (Associació de segells independents de Barcelona) del 96 al 99. En aquests anys dirigeix la Fira Discogràfica del Bam i els escenaris del Moll de la Fusta.
Vocal de la FIPI (Federació internacional d’Independents, amb seu a Brussel·les) forma part del bureau que va aconseguir el canvi legal del copyright en 1998 a Estrasburg. L’any 2000 deixa el mercat discogràfic per tornar als plats com resident del prestigiós club Clandestí de Plaça Reial o Casa PACO de Born. He compartit cabina amb gairebé tots els djs de rock del país, des de Jesus Ordovás de Radi 3 a Javi NavinésRitxmond dj ,Corb Malasartes etc. Ha punxat en llocs tan especials com el restaurant Arola de l’hotel Arts o es Castell de Perelada.  A més durant els últims anys ha estat consultora d’empreses com GIBSON USA (guitarres elèctriques) o ERRETÈ Fashion Brand.