Speed Meetings

 

PLAZAS CERRADAS PARA LOS SPEEDMEETINGS

 

Des de Soundie volem donar la possibilitat a tots els assistents que puguin presentar el seu projecte o resoldre certs dubtes parlant directament amb professionals del sector perquè puguin tenir un contacte directe amb reunions de 15 minuts.

Què puc preguntar als professionals?

Queralt AntúFilm Coordinator SAE Institute. A la Queralt pots fer tota classe de preguntes relacionades amb la producció d’un videoclip, pressupost, gestió amb un client, post producció i tot el que comporti el desenvolupament d’un videoclip.

Andrés de Juan – COO & PRODUCER 360ºVR | AR en Octocam – A l’Andrés pots preguntar-li tots els teus dubtes sobre la producció audiovisual que impliqui la nova tecnologia amb DronesVR i l’últim en AROctocam és una de les Productores Audiovisuals millor reconegudes en l’àmbit internacional per la seva especialitat en aquestes tres tecnologies. Descobreix tot el que pots fer amb aquestes noves tecnologies!

Eva Faustino – Advocada i Directora Gerent d’APECAT (Associació de Productors i Editors fonogràfics i videogràfics de Catalunya) Pots reunir-te amb l’Eva per preguntar-li tot el tema de drets audiovisuals i sonors, i com reclamar-los, així com saber com funciona tot el tema de sincronitzacions musicals, per poder aparèixer en sèries, anuncis, etc. Reuneix-te amb Eva per saber més!

Chiara Michieletto – Digital Estrategic Manager at Music Ally – A la Chiara pots pregunta-li com pots donar a conèixer el teu projecte musical a les xarxes socials o en general a escala digital. Ella et dirà tot el que necessites per millorar la teva estratègia de comunicació digital.

José Ramón GilAdvocat Especialista en Propietat Intel·lectual – A en Ramón pregunta-li tot el tema de com gestionar els teus drets d’autor, què has d’evitar en els contractes amb discogràfiques o amb les editorials, en l’àmbit digital com funciona la reclamació de drets? Tot això i més t’ho pot solucionar el Ramón.

José María Blasco – Video Network Services Manager i Berta Tarí Account Manager Video Network. A ells els hi pots preguntar tot el que tingui a veure amb YouTube i tot el món de les Videonetworks, com funcionen?, i per a què serveix estar en una? Ells t’ho resoldran tot.

Queralt Antú Serrano
plus

Queralt Antú Serrano

SAE

Andrés de Juan
plus

Andrés de Juan

OCTOCAM VISION

Eva Faustino
plus

Eva Faustino

APECAT

Chiara Michieletto
plus

Chiara Michieletto

Music Ally

Berta Martínez
plus

Berta Martínez

Account Manager Video Network

José María Blasco
plus

José María Blasco

Video Network Services Manager

José Ramón Gil
plus

José Ramón Gil

Advocat especialista en Propietat Intel·lectual

Copyright 2018 Soundie. All rights reserved