Taller vídeo 360º

WORKSHOP “CREACIÓ DE VIDEOCLIP EN 360” – Soundie Music Video Awards

16:00h – 20/10/2017 – Arts Santa Mònica

Taller teòric de 4 hores d’introducció a la creació de videoclip en 360 amb al final part pràctica. En el complex el taller s’enfocarà en el que és la part més pràctica del tema. Dirigit per Andrés Tosti i a més participarà Luigi Piscitelli, expert de tecnologies de RV i responsable de màrqueting a SAE Institute Barcelona, institut que col·labora amb Soundie tant pel taller com pel lliurament de premis.

Per participar en el Taller ‘Creació de Videoclip en 360º‘ has de registrar-te en el següent formulari i has d’adquirir l’entrada o del día professsional – 20/10/2017 o la dels dos díes (20 i 21 /10/2017)

PROFESSORS I ORGANITZADORS

 

Andrés Tosti, Madrid

Trompetista, compositor i artista visual.

Després de treballar com a trompetista girant per tota Europa amb artistes com Manu Chao, Muyayo Rif o The Gramophone Allstars, s’introdueix al món de la Realitat Virtual, fotografia i vídeo 360 de la mà de Toño Cabanelas (Bermudes Land) un dels precursors d’aquesta tecnologia a Espanya. A mitjans de 2016 funda Instint360, una petita productora de Realitat Virtual especialitzada en videoclips musicals i enregistrament de concerts en directe, que duu a terme entre altres coses la producció de la webserie “360 a l’estudi”.

 

Luigi Piscitelli, Itàlia

Gigi és un experimentat productor de VR, tecnòleg creatiu, especialista en àudio que actualment està treballant en projectes interactius en el camp d’Entreteniment en Viu (Moda, Música, Art, Design).

Format per Alan Moulder i Flood en Assault & Battery Studios (UK), s’ha construït una sòlida reputació en la indústria després d’estar involucrats en una àmplia gamma de projectes com Goldfrapp, Lou Reed, The Killers, The Bloody Beetroots, EXPO 2015 i molts més.

Actualment és Content Màrqueting Officer a SAE Institute de Barcelona i en el seu temps lliure està desenvolupant una nova tècnica d’enregistrament d’Àudio Espacial Interactiu.

 

SAE Institute Barcelona

SAE Institute va ser fundada en 1976 i des de llavors ha crescut fins a convertir-se en la major escola educativa sobre mitjans creatius, amb més de 50 campus en els 5 continents. El currículum de SAE Institute ha estat acuradament confeccionat amb l’assessorament de col·laboradors educacionals de primer nivell i dels millors professionals del sector, amb l’objectiu de preparar als alumnes per a les necessitats de la indústria creativa a nivell global. SAE Institute disposa d’una completa oferta de cursos sobre mitjans creatius (àudio, cinema, animació, videojocs, indústria musical i desenvolupament web), amb una important tradició en la formació basada en la pràctica i gran reconeixement per part de les empreses del sector.