FAQs

M'he apuntat a l'esdeveniment però no he rebut les entrades Què faig?

Tranquil, si t’has apuntat correctament t’haurà arribat un email de confirmació del teu registre. Comprova totes les safates per si de cas. Aquest serà l’únic email que rebràs, no hi ha entrades per si mateix. Quan arribis a la porta dona el teu nom i cognom que tindrem en el nostre registre, i procedirem a donar-te les teves dues consumicions.

Sóc menor d'edat, puc entrar al Soundie?

Si ets menys d’edat pots entrar en Soundie sense problema. No podràs gaudir de les cerveses per descomptat però sí que podràs consumir aigua o els refrescos que hi hagin disponibles en el recinte.

Què faig per a venir a Soundie?

Només has d’apuntar-te en l’apartat Entrades i comprovar que t’ha arribat un email de confirmació. No rebràs cap informació més, només vine a l’Estrella Damm el dia 23 de Novembre i vaig donar el teu nom i cognom a l’entrada. Recorda que és un esdeveniment gratuït pel qual l’aforament és limitat.

Quan i on tindrà lloc Soundie?

Soundie Music Video Awards 2019 tindrà lloc el 23 de Novembre a L’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

Soundie és un event de conferencies i una cerimònia d’entrega de premis?

Soundie és un esdeveniment que ajunta tota una jornada d’activitats tipus conferencies, tallers, ponències i una cerimònia de lliurament de premis.

Qui pot participar?

Qualsevol companyia de producció, post producció, digital, discogràfica músical i editorial pot fer-ho. També professionals independents, segells discogràfics independents i artistes independents.

Com participo?

Has de presentar el teu treball a la nostra pàgina de Soundie, a l’apartat Participa. (Convocatoria actualmente tancada)

Quina és la data límit per presentar-me?

8 d’Octubre de 2018.

Quin és el format requerit per presentar els videoclips?

Els videoclips han de presentar-se mitjançant un link obert en YouTube, Vimeo o Dailymotion. Aquests vídeos deuen estar publicats entre l’1 de Setembre de 2017 al 7 d’Octubre de 2018. No s’admetran videoclips de visualització privada, oculta o amb contrasenya per visualitzar, aquests videos seran desqualificats.

S’ha de pagar per participar?

No, participar en Soundie és totalment gratis.

Com funciona el procés de selecció del jurat?

Hi ha dues rondes en el procés d’avaluació. El primer es realitza per la pròpia organització i  consisteix en la preselecció de tots els videoclips que s’han presentat al concurs. La Ronda Final es realitza a l’octubre per part d’un jurat format per professionals del sector audiovisual i musical que decidiran mitjançant votació els finalistes i els guanyadors d’els premis Soundie 2018.

Com puc recollir el premi o el certificat?

Es lliuraran els trofeus als guanyadors durant la cerimònia de lliurament de premis, el 23 de Novembre. Si no pots venir a rebre el premi, o el teu certificat pots enviar-nos la teva adreça postal i t’ho enviarem.

Com puc atendre als tallers?

Per poder participar en els tallers necessitaràs una Entrada de dia. I hauràs de registrar-te prèviament a la nostra pàgina web, ja que en alguns casos seran places limitades.

Puc assistir a les conferències o als tallers encara que no tingui res a veure amb la meva carrera professional?

Sí, es pot assistir a les conferències i als tallers sense necessitat de pertànyer al gremi o estar estudiant alguna cosa relacionada amb els videoclips. Les activitats professionals estan enfocades a tot tipus de públic que tingui interès en aquest sector.

Copyright 2018 Soundie. All rights reserved