FAQs

Quan i on tindrà lloc Soundie?

Soundie Music Video Awards 2018 tindrà lloc el 10 de Novembre en L’Antiga Fàbrica Estrella Damm, a Barcelona.

Soundie és un event de conferencies i una cerimònia d’entrega de premis?

Soundie és un esdeveniment que ajunta tota una jornada d’activitats tipus conferencies, tallers, ponències i una cerimònia de lliurament de premis.

Qui pot participar?

Qualsevol companyia de producció, post producció, digital, discogràfica músical i editorial pot fer-ho. També professionals independents, segells discogràfics independents i artistes independents.

Com participo?

Has de presentar el teu treball a la nostra pàgina de Soundie, a l’apartat Participa.

Quina és la data límit per presentar-me?

8 d’Octubre de 2018.

Quin és el format requerit per presentar els videoclips?

Els videoclips han de presentar-se mitjançant un link obert en YouTube, Vimeo o Dailymotion. Aquests vídeos deuen estar publicats entre l’1 de Setembre de 2017 al 7 d’Octubre de 2018. No s’admetran videoclips de visualització privada, oculta o amb contrasenya per visualitzar, aquests videos seran desqualificats.

S’ha de pagar per participar?

No, participar en Soundie és totalment gratis.

Com sabré si he guanyat?

Li enviarem un correu electrònic als finalistes de cadascuna de les categories. Els guanyadors seran anunciats públicament durant la Cerimònia d’entrega de Premis, el 10 de Novembre en l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

Com funciona el procés de selecció del jurat?

Hi ha dues rondes en el procés d’avaluació. El primer es realitza per la pròpia organització i  consisteix en la preselecció de tots els videoclips que s’han presentat al concurs. La Ronda Final es realitza a l’octubre per part d’un jurat format per professionals del sector audiovisual i musical que decidiran mitjançant votació els finalistes i els guanyadors d’els premis Soundie 2018.

Com puc recollir el premi o el certificat?

Es lliuraran els trofeus als guanyadors durant la cerimònia de lliurament de premis, el 10 de Novembre. Si no pots venir a rebre el premi, o el teu certificat pots enviar-nos la teva adreça postal i t’ho enviarem.

Sóc estudiant. Tinc un preu especial?

Els estudiants, que puguin provar els seus estudis en curs en l’entrada amb un carnet d’estudiant vigent, podran gaudir d’un 50% de descompte en les entrades.

Com puc atendre als tallers i/o la sessió de networking?

Per poder participar en els tallers i/o en la sessió de Networking necessitaràs una Entrada de dia. I hauràs de registrar-te prèviament a la nostra pàgina web, ja que en alguns casos seran places limitades.

Puc assistir a les conferències o als tallers encara que no tingui res a veure amb la meva carrera professional?

Sí, es pot assistir a les conferències i als tallers sense necessitat de pertànyer al gremi o estar estudiant alguna cosa relacionada amb els videoclips. Les activitats professionals estan enfocades a tot tipus de públic que tingui interès en aquest sector.

Si no puc venir, es retornaran els diners dels tiquets?

No, els tiquets no són retornables. Però sempre pots donar-li-ho a un amic, familiar o company perquè pugui assistir.

Copyright 2018 Soundie. All rights reserved