SOBRE SOUNDIE

Soundie Music Video Awards és el primer festival internacional de videoclips de Barcelona. Un gran aparador per al videoclip en un món en el qual la producció audiovisual creix sense parar i en el qual el format no ha gaudit del seu merescut protagonisme. Fins ara.

Soundie neix de la necessitat de donar visibilitat a l’excel·lent treball d’infinitat de professionals que fan possible la producció de videoclips, una obra col·laborativa per naturalesa, i de crear un espai en el qual donar altaveu a noves propostes, connectar a professionals del sector i oferir cursos i tallers per a la formació de nous talents.

En Soundie es troben realitzadors, músics, artistes i professionals de la indústria musical i audiovisual amb l’objectiu de compartir propostes, generar nous projectes, aprendre noves tendències i donar-se a conèixer.

Tot això condensat en una intensa programació que barreja múltiples iniciatives, des de concerts i exhibicions a ponències, panells professionals i sessions de networking, totes elles amb l’objectiu d’alimentar la indústria del videoclip i promoure noves creacions.

La festa final tanca el festival repassant el millor de la producció anual de videoclips en una cerimònia de lliurament de premis als professionals que els han fet possibles.

Aquesta gran celebració del videoclip té lloc a la tardor a la ciutat de Barcelona i suposa una jornada referent del sector a nivell nacional i internacional.

Copyright 2018 Soundie. All rights reserved