SOUNDIE 2017

Els passats 20 i 21 d’octubre de 2017 es va celebrar en el Arts Santa Mònica la segona edició de Soundie Music Video Awards, el Festival Internacional de Videoclips de Barcelona.

Premis, concerts, tallers, panells, ponències i un fructífer networking van servir per nodrir la indústria del videoclip en un esdeveniment referent de la indústria audiovisual a nivell no solament nacional sinó internacional.

Soundie Music Video Awards 2017 va ser de nou l’escenari del naixement de nous projectes sorgits de la col·laboració de molts dels professionals que van participar en les activitats organitzades pel festival.

El divendres 20 d’octubre es van organitzar tot tipus d’activitats professionals amb un programa creat per a tot el públic interessat en el sector professional del videoclip. Es van organitzar ponències amb Lyona i amb Ulule Espanya al costat de Las Tope Dramáticas. Durant aquesta jornada professional també es va oferir un Taller de Video 360º al costat de SAE Institute de Barcelona, totalment gratuït d’una durada de 4 hores amb una secció teòrica i una pràctica de la mà d’Andrés Tosti (Trompetista, compositor, artista visual) i Luigi Piscitelli (Productor de VR). Aquell mateix dia vam comptar amb un panell professional relacionat amb la nova tendència musical en les plataformes de visionat de videoclips com és el TRAP i les músiques urbanes, un panell titulat VIDEOCLIPS, NAIXEMENT D’UNA NOVA CULTURA EN LES PLATAFORMES DIGITALS. Una taula composta per Ramon Pascual (Vevo Espanya), Damed Squad (Artistes), Kokos Ackee (Productor audiovisual), Alicia Álvarez Vaquer (Periodista i Investigadora). La jornada professional va acabar amb un pica pica i una sessió de networking on tots els participants: professionals del sector audiovisual, artistes, estudiants, jurat, organització, professors del taller i ponents van poder participar en aquesta sessió dirigida per un dinamitzador de networking per intercanviar tot tipus d’impressions i poder crear noves sinergies i futurs projectes musicals i audiovisuals. Durant el dia 20 vam comptar amb l’actuació musical d’Ultraplayback, Damed Squad i els italians Sweet Life Society.

El dissabte 21 donava començament la gala de lliurament de premis de Soundie Music Video Awards, repartint 11 premis valorats en 12.000€ a directors locals, nacionals i internacionals.

El jurat de Soundie Music Video Awards 2017 – Joan Luna (Cap Redactor Mondosonoro), Queralt Antú Serrano (Film Department Coordinator en SAE), Margaux Beaumier (Pruductora Executiva Soixan7i Quin5i) va fer lliurament dels premis.

Durant la jornada de lliurament de premis vam gaudir de les actuacions musicals de Xarim Aresté, Amparanoia, Enric Montefusco i vam acabar ballant amb Dj Delafé.

Durant els dos dies el presentador Bruno Sokolowicz ens va acompanyar tant la jornada professional, com la gala de lliurament de premis.

SOUNDIE 2017 EN XIFRES

800

VIDEOCILPS PRESENTATS

190

VIDEOCILPS INTERNACIONALS

12000

€ A PREMIS

200

+ DE 200 PERSONAS ASISTIERON

Copyright 2018 Soundie. All rights reserved